Algemeen
Vier de vrouwelijkheid

Vier de vrouwelijkheid

02.10.2018 - De vrouwen zijn in de mode ver vooruit gekomen. Waar we vroeger per se aan bepaalde kledingvoorschriften moesten voldoen, om respectabel en fatsoenlijk bevonden te worden, zijn we vandaag de dag volledig vrij om te kiezen wat we aantrekken.

Ligt de boyfriend jeans bij jou bovenop de stapel en vormt deze gecombineerd met een simpel t-shirt en een paar kekke sneakers jouw dagelijkse uniform? Gemak dient de mens en niets zo belangrijk als je lekker te voelen in de kleding die je draagt. Maar met een trouwdatum in het verschiet moeten we deze comfortabele stijl toch even een klein beetje om gaan zetten.

Er op de trouwdag er op je aller vrouwelijkst/mooist uit te willen zien, wat is dat dan precies; De juiste trouwjurk DOET echt iets voor je! Niet alleen omdat je die glimlach niet meer van je gezicht af krijgt, maar ook voor je figuur. Alle onzekere zones zijn onzichtbaar geworden en alle pluspunten extra goed benut. Het idee je aanstaande te kunnen verrassen, dat je er zo spectaculair uit ziet, is de nodige voorpret waard.

Voor de een zal dit effect bereikt worden met een minimalistisch ontwerp, waarbij enkel de perfecte snit van de stof als eye-catcher geldt en voor de ander kan er niet genoeg gebeuren aan kant en glitters. Staat draagcomfort bovenaan je verlanglijst, geef dit dan direct aan alvorens je een selectie jurken gaat passen. Zo kan bijvoorbeeld het gewicht van een jurk, dus letterlijk hoe zwaar deze is, al veel verschil maken in hoe gemakkelijk deze zit.

De ervaring leert dat het wijs is om gewoon eens van alles aan te passen als je in het duister tast van wat jij mooi vindt voor jouzelf. Ook “voel” je direct of de jurk bij jou past. Vindt je het heerlijk om te schrijden met volle jurk met sleep of voel je je prettiger in een lichtgewicht zwierig gevalletje. Het is belangrijk dat het niet als een verkleedpartijtje voelt, maar dat je echt volledig jezelf bent in de juiste jurk, wat niet wegneemt dat je soms ook jezelf versteld kan doen staan!


Menig bruid heeft al vol ongeloof en enthousiasme uitgeroepen dat de jurk waar ze het meest verliefd op is geworden eigenlijk “Niets voor mij!?” is. Maar omdat je in het dagelijks leven de stoere versie van jezelf laat zien, wil niets zeggen over welke trouwjurk het mooiste bij jou past, qua innerlijk en uiterlijk! Dus houd een open mind en laat je verrassen door de jurken waar je zelf enthousiast van wordt en het advies wat je krijgt.

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Reacties worden geladen...
Trouwjurken

Your Style Wedding Fashion

De bruidsmode speciaalzaak van Nederland en 
België voor de bruid met een maatje meer. Vanaf 
maat 46. Meer dan 100 trouwjurken zijn bij ons 
aanwezig om gepast te worden.

Adres: Aalsterweg 58, 5615 CB  Eindhoven, 
Tel: 0031-(0)40-2112393

Goedkope bruidsmode

Bruidsmode Outlet Store

Bruidsmode met ongelooflijke kortingen. De
collectie bestaat enkel uit nieuwe bruidsjurken
van bekende merken, waarbij de prijzen variëren 
van € 399,- tot € 1199,-.  

Adres: Kruisstraat 36-38, 5612 CJ  Eindhoven
Tel: 0031-(0)40-2377400

facebook