Algemeen
Creatief met kleur

Creatief met kleur

03.04.2018 - Van jongs af aan wist je het al, je hart ging sneller kloppen bij het idee ooit te gaan trouwen, maar zo’n klassieke witte (lees ivoorkleurige) trouwjurk, zou het voor jou niet gaan worden. En nu, jaren later, is het zo ver. De datum staat gepland in de agenda, om voor een trouwjurk op pad te gaan, maar hoe moet je dit nou aanpakken, aangezien 99% van het aanbod toch echt wit lijkt te zijn!?

Bespreek met de dame die jou gaat helpen, hoe je er in staat. Dat je in feite altijd geroepen hebt juist niet in het wit te willen gaan. Misschien is het toch handig om toch één witte jurk te passen, om inderdaad met zekerheid vast te kunnen stellen dat je je volledig gaat toeleggen op het vinden van een trouwjurk met een kleurtje en bouw het dan verder op. Voeg bij jouw gewenste silhouetten iedere keer een gekleurde ceintuur toe bijvoorbeeld, of kijk naar de jurken met kant applicaties in kleur.

Variëren is dan ook leuk; Bijvoorbeeld overdag een glitter ceintuur in combinatie met een mooie klassieke sluier, maar na het officiële gedeelte verschijn je met een fuchsia roze ceintuur, met dito bloem in het haar!

Nog niet zo lang geleden hadden we de eer om een hele creatieve bruid te mogen helpen, die haar zinnen had gezet op een olijfkleurige groene lange sluier en bijpassende ceintuur. Voordat je nu een vies gezicht trekt, omdat je denkt dat dit foei lelijk geweest moet zijn, kan ik je vertellen dat het prachtig was! Zeker in combinatie met de ceremonie midden in de natuur.

Voldoen al die kleuraccenten nog steeds niet aan jouw visie als bruid, ga dan volledig voor een gekleurde trouwjurk! Daarin is er ook ontzettend veel keuze, als je bedenkt dat er ook hele chique gedetailleerde galajurken zijn (met sleep), die prima voor trouwjurk door kunnen.

Alle trends in de gewone bruidsmode zie je vaak ook terug bij de gekleurde afdeling; Volledig kant, heel veel pailletten en strass, het accent op een speciale rug, zwevend kant…Vraag er naar, want het is er allemaal! Zelfs Sissi-waardige jurken met vele lagen tule in een kleurtje zijn mogelijk!

En dan, als je jurk gekozen hebt, is er de volgende vraag: Trek je het kleurtje over de gehele dag door als thema, of houden we het alleen maar bij de jurk? Als bruid is het toch het leukste, als je er echt uitspringt op de dag zelf. Want, met alle respect, een bruiloft heeft als middelpunt van aandacht het bruidspaar, maar toch zeker ook de bruid. Is je jurk donkerblauw, misschien is het dan leuker om de kleuraccenten verder op lichtblauw te houden? De servetten in dezelfde kleur als de jurk wordt een beetje teveel van het goede misschien!?


Verzin voor de uitnodiging ook een duidelijke dresscode, zodat je je kunt blijven onderscheiden van de andere gasten als de bruid, zonder de verrassing te verklappen dat je niet in traditioneel wit gaat verschijnen. Bijvoorbeeld zwart/wit voor de gasten. Of enkel pasteltinten. Of misschien is het juist wel heel bijzonder om te vragen of alle gasten in het wit willen komen en spring jij er met je gekleurde japon des te meer uit! En zo voorkom je ook op slinkse wijze dat iemand anders in dezelfde kleur rond loopt, zonder zelf jouw kleur te hoeven bekennen!

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Reacties worden geladen...
Trouwjurken

Your Style Wedding Fashion

De bruidsmode speciaalzaak van Nederland en 
België voor de bruid met een maatje meer. Vanaf 
maat 46. Meer dan 100 trouwjurken zijn bij ons 
aanwezig om gepast te worden.

Adres: Aalsterweg 58, 5615 CB  Eindhoven, 
Tel: 0031-(0)40-2112393

Goedkope bruidsmode

Bruidsmode Outlet Store

Bruidsmode met ongelooflijke kortingen. De
collectie bestaat enkel uit nieuwe bruidsjurken
van bekende merken, waarbij de prijzen variëren 
van € 399,- tot € 1199,-.  

Adres: Kruisstraat 36-38, 5612 CJ  Eindhoven
Tel: 0031-(0)40-2377400

facebook