Algemeen
Consequenties

Consequenties

21.02.2018 - Wat een streng woord, “consequenties” en zo onherroepelijk ook! Maar ik wil je graag wijzen op een aantal belangrijke zaken, waar je rekening mee moet houden, bij de keuzes die je maakt voor je trouwjurk. Hierbij de 7 belangrijkste consequenties op een rij:

#1 Hakhoogte: Tijdens de ceremonie die killerheels van 12 cm willen dragen, maar de overige 90% van de huwelijksdag op flatjes willen rondbanjeren is helaas geen goed idee. De lengte van jouw trouwjurk wordt perfect bepaald op de schoenen die je gaat dragen. Veel te lang of “te-hoog-water-effect” vallen niet binnen de marges van perfect. Kies dus voor een happy medium van hakhoogte, die je goed de hele dag en avond kunt verdragen. De bestsellers in trouwland zijn slechts 5 cm hoog en dat is met reden dus!

#2 Push up: Een zeer belangrijk detail voor de bruiloft is toch wel de lingerie. Waar jij misschien denkt aan een mooi setje om het feest verder met z’n 2-en voort te kunnen zetten, wil ik het graag hebben over de juiste foundation voor onder jouw jurk. Bedenk van te voren hoe vrouwelijk of zelfs sexy je het wilt hebben en maak dan een definitieve beslissing over de hoeveelheid push-up die je wenst. Nadat jouw jurk op jouw figuur vermaakt is, geeft wisselen van lingerie desastreuse gevolgen!

#3 Petticoat: Op het laatste moment toch de hoepel/petticoat van je zus haar bruidsjurk besluiten te gaan dragen is wederom geen goed idee. Een hoepel duwt de stof in een cirkel naar de buitenkant, waardoor ineens de perfecte lengte van jouw jurk te kort wordt!

#4 Op dieet: Waar je eerder zoveel moeite moest doen om al het lekkers te laten staan, vliegen nu de kilo’s er vanaf, sinds je aan het op letten bent om zo slank mogelijk in die prachtige bruidsjurk te kunnen! Nog nooit zo’n goede motivatie gehad! Dus als je bij de afspeld-afspraak te horen krijgt dat je vanaf dat moment stabiel moet blijven, bekruipt je toch enige teleurstelling. Natuurlijk is het logisch als je erover nadenkt, want anders is er twee keer werk te verrichten aan de jurk, maar ja; Het ging net zo lekker!? Verzet je afspeld-afspraak liever als je denkt dat je nog net wat verder wilt en kunt afvallen. En ben vervolgens ook realistisch: Jouw geliefde vond je ook al prachtig zoals je was.  Hoe blij je ook wordt van dat dalende cijfer op de weegschaal, later op de foto’s onherkenbaar zijn, omdat je te ver bent door geslagen met afvallen is vast ook niet de bedoeling.#5 Houding: Probeer te ontspannen tijdens het afspelden van je jurk en zeker niet geforceerd rechtop te staan! Je houding is zeer belangrijk tijdens het afspelden en het is het beste om op jouw eigen natuurlijke manier te gaan staan. Zodoende zal de jurk gedurende de gehele huwelijksdag perfect op jouw lijf zitten en ook comfortabel zijn!

#6 Te strak op de heupen: Na al het turen naar foto’s van fishtale jurken, wil jij er zelf natuurlijk ook precies zo uitzien en iedere centimeter heup geaccentueerd hebben! Maar, de foto’s zijn statische beelden, terwijl jij als bruid op je trouwdag dynamisch wilt kunnen bewegen. Een heupwijdte te strak innemen op verzoek van de bruid, heeft als gevolg dat zitten de hele dag geen optie is en naar de toilet gaan alleen mogelijk is, als de jurk volledig uit gaat!? Bedenk dus goed of die paar centimeter strakker, jou dat allemaal waard zijn!

#7 Te strak in de taille: Een ieniemini taille is wat we allemaal willen. Veel bruidsjurken hebben een binnenwerk als een korset, dus dat voelt goed, als dat strak zit. Maar wat houdt “lekker zitten” voor jou in? Is de afspeld-afspraak om 9u ’s ochtends en heb je van de spanning nog niet ontbeten? Zit de jurk stiekem toch wel erg strak en gaat er op de trouwdag nog een 7-gangen diner in? Om maar wat voorbeelden te noemen? Laat de coupeuse de spelden dan een paar millimeter losser zetten. De jurk zal nog steeds prachtig passen, maar zodoende zit deze ’s avonds ook nog fijn.

Zoals je merkt is het woord perfect en bruid onlosmakelijk met elkaar verbonden! Vertrouw op de experts in de bruidsmodezaak en hun adviezen. Uiteindelijk loop jij ook als visitekaartje van de bruidsmodezaak rond op jouw trouwdag en is er geen mooiere eer te behalen dan dat iedereen zal vragen waar je die prachtige jurk toch gevonden hebt!

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Reacties worden geladen...
Trouwjurken

Your Style Wedding Fashion

De bruidsmode speciaalzaak van Nederland en 
België voor de bruid met een maatje meer. Vanaf 
maat 46. Meer dan 100 trouwjurken zijn bij ons 
aanwezig om gepast te worden.

Adres: Aalsterweg 58, 5615 CB  Eindhoven, 
Tel: 0031-(0)40-2112393

Goedkope bruidsmode

Bruidsmode Outlet Store

Bruidsmode met ongelooflijke kortingen. De
collectie bestaat enkel uit nieuwe bruidsjurken
van bekende merken, waarbij de prijzen variëren 
van € 399,- tot € 1199,-.  

Adres: Kruisstraat 36-38, 5612 CJ  Eindhoven
Tel: 0031-(0)40-2377400

facebook