Algemeen
De eerste date

De eerste date

10.01.2018 - Het is misschien alweer even geleden, dat je je op tutte voor die eerste date, met wat inmiddels de liefde van je leven is, maar haal dat moment even terug in je herinnering. Voel je je mondhoeken al opkrullen in een glimlach? Deze glimlach mag je nu verder vasthouden, want er staat nogmaals een eerste date op je te wachten in de bruidsmodezaak.

De meeste aanstaande bruiden leggen de agenda’s van bijvoorbeeld moeder en/of schoonmoeder, beste vriendin en/of oma naast elkaar en plannen zo de datum om op zoek te gaan naar dè jurk. Als deze heugelijke dag in de agenda staat, maak dan ook meteen een notitie om de wekker die dag eerder af te laten gaan.Jullie trouwdag wordt, als het goed is, de dag dat je je nog nooit eerder in je leven zo mooi hebt gevoeld. Met het meest luxe kledingstuk wat je ooit hebt gedragen. Alle ogen zijn op jou gericht want, met alle respect voor de bruidegom, de bruid is toch waar het qua uiterlijk, het meeste om draait. Maak voor jezelf de passessie ook nog aangenamer, door er dan ook al op je allermooiste uit te proberen te zien.

Uit psychologisch onderzoek is gebleken dat met het kijken in de spiegel, vrouwen moeite hebben met het totaal plaatje te zien. Dus stoor jij je aan je uitgroei van je haren, of de kleur van je nagels? Dan is de kans groot dat je dit iedere keer als eerste opmerkt als je voor de spiegel komt te staan, in plaats van het model van trouwjurk wat je moet beoordelen.Föhn je haren in model, of misschien ben je zelf zo handig om al min of meer het bruidskapsel wat je in gedachten hebt na te bootsen. Ter inspiratie worden er ook sluiers in je haar gezet of andere accessoires, dus je makkelijke paardenstaartje gaat toch uit. Laat opzichtige sieraden en je horloge af en kies voor een mooie neutrale oorbel, of zelfs al de parels van je moeder, die je al van plan bent te gaan dragen. Maak je ogen mooi (subtiel) op en laat de foundation staan, in verband met gevaar op vlekken in de jurken. (Waar SYTTD ons mooie “pas-jurken” laat zien, werken we in Nederland gewoon met de jurken die in de winkel aanwezig zijn, als mogelijk aankoop-opties.) Met een lipglossje op glimlacht het ook een stuk gemakkelijker en de verwachting is dat je dit de gehele afspraak zal doen!

Bedenk bij het uitkiezen van je ondergoed en sokken dat je deze keer niet, zoals gewoonlijk met het shoppen, alleen in de paskamer staat, maar dat je continu begeleidt wordt met het omkleden. Menig aanstaande bruid heeft zich al moeten verontschuldigen voor de gaten in de sokken of verwassen oude onderbroek. Voor de dame die je helpt maakt dat allemaal niets uit, want die hebben al zoveel bruiden aan- en uitgekleed, maar voor je eigen zelfvertrouwen is dit zeer belangrijk. Voel jij het prettigst met die super corrigerende huidkleurige shapewear onderbroek aan, draag deze dan. Het zal je gevoel in de jurken alleen maar ten goede komen!

Last, but not least; Denk nog aan vloeibaar zelfvertrouwen, in de vorm van je favoriete parfum. Als jij je mooi en zelfverzekerd voelt, kortom: de beste versie van jezelf, dan helpt dat allemaal mee om de juiste beslissing te kunnen maken voor dit belangrijke kledingstuk. Als je lekker in je vel zit, dan is het verliefd worden op de juiste des te gemakkelijker. En soms, soms dan heb je geluk en is het liefde op het eerste gezicht.

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Reacties worden geladen...
Trouwjurken

Your Style Wedding Fashion

De bruidsmode speciaalzaak van Nederland en 
België voor de bruid met een maatje meer. Vanaf 
maat 46. Meer dan 100 trouwjurken zijn bij ons 
aanwezig om gepast te worden.

Adres: Aalsterweg 58, 5615 CB  Eindhoven, 
Tel: 0031-(0)40-2112393

Goedkope bruidsmode

Bruidsmode Outlet Store

Bruidsmode met ongelooflijke kortingen. De
collectie bestaat enkel uit nieuwe bruidsjurken
van bekende merken, waarbij de prijzen variëren 
van € 399,- tot € 1199,-.  

Adres: Kruisstraat 36-38, 5612 CJ  Eindhoven
Tel: 0031-(0)40-2377400

facebook