Algemeen
Strike a pose!

Strike a pose!

07.11.2017 - Het huwelijk, het is een feestje voor de liefde en dat is het allerbelangrijkste wat telt! Maar, het is ook het moment dat je meer dan ooit op de foto wordt gezet. Je ziet ze allemaal voorbij komen, die perfecte plaatjes op Instagram. Iedere foto kan zo in een tijdschrift geplaatst worden en natuurlijk helpt een goede fotograaf en een lekker filtertje aardig mee, maar toch, je zou je er bijna aan gaan irriteren!? Bijna dan, want na het lezen van deze blog sta jij ook zelfverzekerd als een pro op de kiekjes. Hierbij even de beste inside information in 7 punten op een rij:

#1 Oefenen Deze tip is geen quick fix helaas en word al vele honderden jaren overal ter wereld gebruikt: Oefen met een boek op je hoofd om netjes rechtop te lopen en ook te schrijden als een bruid. Dit zorgt automatisch voor een mooie houding, zodat ook de onverwachte foto’s later de leukste blijken te zijn, omdat je zo recht staat als een ballerina. Extra bonus is dat je zodoende ongemerkt de binnenste buikspieren traint en dat zorgt weer voor een mooie taille uiteindelijk.

#2 Houdt het luchtig Veel bruidsjurken komen het mooiste uit als je gewicht verdeeld is over 2 benen, dus geen heup er in gooien, omdat je denkt dat daardoor die taille smaller oogt. Maar hoe doen we dat dan wel? Als je zo netjes recht moet blijven staan? Daarvoor is het bruidsboeket het ideale attribuut: Houdt deze namelijk wat lager dan de taille, maar met een knik in de ellenboog, zodat er voldoende lege ruimte tussen de taille en ellenboog overblijft, werkt fantastisch om je lijf/taille het mooiste uit te doen laten komen!#3 Handjes thuis Daar sta je dan: Maanden alle snoepjes gelaten, extra je best gedaan op de sportschool en in een jurk die als gegoten zit, kan je man niet van je afblijven! En aangezien op jullie trouwdag de liefde gevierd wordt, mag het ook best wel knuffelig en klef zijn, want een bruidegom die op alle foto’s met zijn handen in zijn zakken staat is het ook niet. Maar, als hij 1 ding goed in zijn oren moet knopen is het, dat met al dat knuffelen en omhelzen er geen handen wenselijk zijn op het buikgebied! Je platte buik lijkt ineens bol met zijn hand erop en met die 2 blije hoofden erboven lijkt het zomaar een aankondiging dat er 9 maanden later gezinsuitbreiding gaat plaats vinden!?


 

#4 Roar like a lion In de jaren 70 een populaire beauty trick, was de A-O-U-I-methode. Oefen dit na gelieve in de auto onderweg bijvoorbeeld, om de gezichtspieren voor te bereiden op een dag vol lachen, totdat je er kramp van krijgt in de kaken. Maak de bewegingen zo groot mogelijk, om de spiertjes ook lekker op te rekken, maar mocht je nou bij je officiële foto-moment toch kramp krijgen of een trillende bovenlip, dan heb je deze met 1 seconde verholpen: Draai je gezicht even weg zodat niemand je grimas kan zien, maar strek je mond open alsof je gaat brullen als een leeuw, maar dan zonder geluid natuurlijk! Dus je maakt een overdreven A, waarbij je niet alleen je kaken open spert naar boven en beneden, maar strek je mondhoeken ook zo ver mogelijk naar buiten. Et voilà, je staat weer ontspannen bij!

#5 Smize Een term die topmodel Tyra Banks in het leven heeft geroepen is, smizen; glimlachen met je ogen. Nu kan ik me voorstellen dat je van alle spanning en blijdschap op je trouwdag onmogelijk je mond nog kan ontspannen, maar af en toe een fotootje waarbij de tanden niet ontbloot zijn is ook heel erg mooi! En van geluk stralen die ogen toch wel!#6 Flirt with the camera Een cliché, maar oh-zo-waar! Kijk stralend naar je geliefde, maar ook stralend in de lens van de camera. En mocht je dat flirten in de loop der tijd verleerd zijn, dan zijn de close-ups misschien gemakkelijker voor je, om iedere keer een oogopslag te geven.


 

#7 Let it go! Sinds Disney de planeet overspoeld heeft met Frozen, zit dat liedje vast in je hoofd, maar de allerbelangrijkste tip is toch wel: Ontspan! Geniet van de dag, geef elkaar af en toe een kus en denk niet aan de lippenstift die daardoor niet meer perfect gaat zijn. Focus je niet op de spanning die je voelt omdat in dat kleine uurtje de perfecte foto’s geschoten moeten worden en je allebei stijf staat van de zenuwen. Grap een beetje met elkaar en geef complimentjes: De verschrikte ogen van de bruidegom, veranderen direct in een twinkel als je hem verteld dat je hem er op z’n aller knapst uit vind zien!! Maar verder, mondjes dicht, want met teveel praten zal je dat ook zien op de foto’s nadien en dat is dan weer niet zo charmant.

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Reacties worden geladen...
Trouwjurken

Your Style Wedding Fashion

De bruidsmode speciaalzaak van Nederland en 
België voor de bruid met een maatje meer. Vanaf 
maat 46. Meer dan 100 trouwjurken zijn bij ons 
aanwezig om gepast te worden.

Adres: Aalsterweg 58, 5615 CB  Eindhoven, 
Tel: 0031-(0)40-2112393

Goedkope bruidsmode

Bruidsmode Outlet Store

Bruidsmode met ongelooflijke kortingen. De
collectie bestaat enkel uit nieuwe bruidsjurken
van bekende merken, waarbij de prijzen variëren 
van € 399,- tot € 1199,-.  

Adres: Kruisstraat 36-38, 5612 CJ  Eindhoven
Tel: 0031-(0)40-2377400

facebook