Algemeen
A family affair

A family affair

26.07.2017 - “It’s a family affaaaiiiiiirrrrrr, it’s a family affaihhhhair…..” Ja!? Zit het liedje al in je hoofd na het lezen van de titel van deze blog? Ik dein in ieder geval al lekker mee! Maar, daar gaan we het over hebben dus; Trouwen als gezin.

Bloemenmeisjes en bruidsjonkertjes laten alle harten smelten. Niets kan er mis gaan, want alles wat ze doen is tè schattig! Van het optillen van de jurkjes, tot Oma ze moet manen niet in hun onderbroek te kunnen gaan staan! Tot het rond rennen tijdens het Ja-woord, of als ze al wat ouder zijn, het voorlezen van een gedichtje. En de foto’s, ja die zijn natuurlijk allemaal goed gelukt met die snoezige kids. En waarom dan niet ook gewoon jullie eigen liefdesbaby’s voor deze rol, in plaats van neefjes, nichtjes, of kroost van vriendinnen!?Het vraagt even wat jaartjes geduld, aleer ze op de wereld zijn gezet en ook daadwerkelijk iets van de dag mee krijgen, laat staan voor later als herinnering kunnen onthouden, maar dan heb je ook wel wat; Ontroering alom! Nu is deze speciale dag, waar de spaarpot voor geplunderd wordt, niet alleen voor jullie samen, maar ook voor de kinderen en hebben jullie als gezin de mooiste dag!

De tijden veranderen en vroeger gingen we als maagd het huwelijk in, maar tegenwoordig kan dat ook prima als moeder. En dan kunnen we het meteen over de volgende variant hebben; Trouwen om niet alleen maar 2 mensen te laten samen smelten, maar 2 gezinnen. De kinderen van hem en de kinderen van haar, na deze dag symbolisch ook verbonden als familie. Eind goed al, al goed. Want, waar iedereen natuurlijk met de beste intenties aan een relatie begint, gaat het leven nu eenmaal met vallen en opstaan en betekent ieder einde ook weer een nieuw begin. Hoe mooi is het om dat nieuwe begin te bekronen met een huwelijk! Vier de liefde! Vier het leven! Doe waar je blij van wordt!Een vaak geziene situatie in de bruidsmodezaak is, dat er gevraagd wordt naar een ingetogen jurk, want -beschaamd erachteraan gemompeld- het gaat om een tweede huwelijk. Kijk, iedereen moet vooral doen waar hij/zij zich prettig bij voelt, maar mag ik bij deze de dames die voor een tweede huwelijksbootje kiezen oproepen om vooral niet ingetogen te gaan, vanwege het feit dat het poging nummer 2 is!?

Is het je smaak om in een less-is-more slip dress de liefde te vieren, dan heb je mijn zegen. Was je bij de eerste keer een over-the-top-Sissi-prinses, ken je dat gevoel nou wel en wil je het roer omgooien, omdat je smaak inmiddels wat veranderd is, ook totaal begrijpelijk. Maar laten we verder het huwelijk, qua gevoel, onbevlekt in gaan. Ga er voor! Kies die sluier en die ellenlange sleep! Denk aan hoe straal verliefd je aanstaande man jou gaat bewonderen, omdat je je volledig hebt uitgedost als de bruid.En die kinderen, van jezelf of niet, die stelen toch wel de show. Verzin iets creatiefs om hen ook bij de ceremonie te betrekken. Een (trouw)ringetje voor de meisjes, of allemaal een speciale stoere armband. Of een “zand-ceremonie”, waarbij er in een mooie fles per persoon een beetje gekleurd zand wordt gestrooid, zodat aan het einde van de ceremonie een mooi symbolisch kunstwerk als aandenken is ontstaan. Samen een verbintenis aan gaan, daar gaat het om, gevierd met een prachtig trouwdag!

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Reacties worden geladen...
Trouwjurken

Your Style Wedding Fashion

De bruidsmode speciaalzaak van Nederland en 
België voor de bruid met een maatje meer. Vanaf 
maat 46. Meer dan 100 trouwjurken zijn bij ons 
aanwezig om gepast te worden.

Adres: Aalsterweg 58, 5615 CB  Eindhoven, 
Tel: 0031-(0)40-2112393

Goedkope bruidsmode

Bruidsmode Outlet Store

Bruidsmode met ongelooflijke kortingen. De
collectie bestaat enkel uit nieuwe bruidsjurken
van bekende merken, waarbij de prijzen variëren 
van € 299,- tot € 995,-.  

Adres: Kruisstraat 36-38, 5612 CJ  Eindhoven
Tel: 0031-(0)40-2377400

facebook