Algemeen
Trouwtrends 2017

Trouwen in 2017

20.01.2017 - Dit jaar, 2017, belooft een prachtig jaar te worden. Zeker als dit jaar die dag van je leven op de planning staat. Op deze blog vertellen we je kort over de trouwtrends van 2017. Ben je je trouwdag al aan het plannen? Dan geven we je hier een aantal ideetjes, waar je mogelijk iets aan hebt. De themakleuren van dit moment bijvoorbeeld.

Trouwjurken 2017

In september gaven we al een update over de trends wat betreft trouwjurken van dit jaar. Je kunt deze blog hier teruglezen. Hiernaast kunnen we je ook meer vertellen over de kleuren, mocht je iets anders willen dan een witte trouwjurk. In 2017 zijn pasteltinten opnieuw hip, al is dit niet nieuw.

Afgelopen jaar was pastel eveneens populair en dit heeft ook veelal te maken met de keuze van het bekendste kleurenbedrijf: Pantone. Ieder jaar kiest dit bedrijf de zogenoemde kleur van het jaar en in 2016 werden zelfs 2 kleuren gekozen: Rose Quartz (Rozenkwarts) en Serenity. Daarbij is de kleur ‘blush’, een zachtroze kleur, een uitstekende keuze voor een jurk en ook in 2017 helemaal hot. Tevens zijn lichtblauwe tinten eveneens geweldig. Ben je overigens benieuwd wat de Pantone-kleur van 2017 is geworden? Dat is Greenery: een frisse pittige geel-groene kleur. Misschien te heftig voor je? Wij hebben echter wel groene jurken in de collectie:

Trouwtrends2017

Andere teint die prachtig is en die we al vaker hebben gespot op de bekende trouwjurkbeurzen is ‘zwart’. Je denkt misschien dat zwart meer iets is voor galajurken, maar toch komen er regelmatig dames in één van onze winkels die het aandurven om in deze kleur te trouwen. Een tikkeltje gewaagd, maar wel erg bijzonder en stijlvol. 

Als laatste hebben we gemerkt dat goudtinten of gouden accessoires helemaal terug zijn. Een geheel gouden jurk is waarschijnlijk een beetje teveel van het goede, maar eentje met een gouden patroon of accenten in de stof kan prachtig zijn. Daarbij kun je ook een witte jurk verfraaien met voldoende gouden accessoires, zoals een jasje of sieraden. 

Trouwtrends2017-2

Bruiloftskleuren

Ben je je bruiloft aan het plannen en heb je graag een themakleur? Dan hebben wij hier de tinten van 2017 voor je:

Trouwkapsels

Binnenkort gaan wij op Bruidsmode.net een blog wijden aan je trouwkapsel, maar om je alvast wat input te geven, hier een aantal tips en ideeën. Voor iedere bruid is de haardracht misschien even moeilijk om te kiezen als een jurk, dus vandaar dat we je met liefde wat advies geven. Laat je kapper je van tevoren adviseren:

Oog voor detail

Je kiest een thema, een jurk die erbij past, een prachtig kapsel, maar er ontbreken nog enkele accessoires. Wat kunnen we hier over zeggen in 2017? Decoreer jezelf met bloemen (zie hierboven in de paragraaf ‘trouwkapsels’) en mooie grote oorbellen, maar houd het vooral summier. Daarbij, hoeden met netjes zijn in, maar grote sluiers daarentegen weer niet. Zeker geen sluiers die op het hoofd worden vastgemaakt. Juist die vanuit de billen of rug komen kunnen dan weer wel.

En verder

Nu je deze blog gelezen hebt, ben je wellicht benieuwd welke soort jurken wij in het assortiment hebben. Op onze pagina ‘bruidsmode gekleurd’ vind je allerlei voorbeelden. En ben je (nog) niet overtuigd of zoek je een bepaalde stijl? Kom dan langs of neem contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Ga je overigens nog dit jaar je dag plannen? Plan ver vooruit. Denk aan een maand of negen. En de beste dag van de week om te trouwen is: de vrijdag. Gewoon omdat de meeste mensen dan de dag erna al vrij hebben en goed bij kunnen komen van je feestje. De zaterdag komt op plek 2. (Overigens zijn de zon- en maandag totaal niet populair, maar dat is ook niet zo gek).

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Reacties worden geladen...
Trouwjurken

Your Style Wedding Fashion

De bruidsmode speciaalzaak van Nederland en 
België voor de bruid met een maatje meer. Vanaf 
maat 46. Meer dan 100 trouwjurken zijn bij ons 
aanwezig om gepast te worden.

Adres: Aalsterweg 58, 5615 CB  Eindhoven, 
Tel: 0031-(0)40-2112393

Goedkope bruidsmode

Bruidsmode Outlet Store

Bruidsmode met ongelooflijke kortingen. De
collectie bestaat enkel uit nieuwe bruidsjurken
van bekende merken, waarbij de prijzen variëren 
van € 399,- tot € 1199,-.  

Adres: Kruisstraat 36-38, 5612 CJ  Eindhoven
Tel: 0031-(0)40-2377400

facebook