Algemeen
Aanzoek met Kerst

Aanzoek met Kerst

16.12.2016 - Het beste moment om je geliefde ten huwelijk te vragen? Kerstavond. Althans, dat was de mening van maar liefst 32 procent van de ondervraagde vrouwen eind 2013. Wel gebaseerd op een Amerikaans onderzoek, maar op basis van onze kennis vinden wij dit toch voldoende representatief. Nu, drie jaar later, zien we nog steeds pieken qua de verlovingsstatistieken tijdens kerstavond, Oud & Nieuw en na de zomervakantie. Op deze blog alles voor een succesvol aanzoek tijdens Kerst(avond).

Kerstavond

Eind 2015 schreven we al over een huwelijksaanzoek tijdens Oud & Nieuw en gaven we tips over hoe je dit het beste aan kunt pakken. Maar Kerstavond is eveneens een bijzonder romantisch gebeuren, ideaal om eindelijk dat huwelijksaanzoek te doen.

Waarom juist tijdens deze avond? Alleen al vanwege de gezellige sfeer, de aankleding en de romantiek die dit feest met zich meebrengt, kun je een prachtige avond creëren. Daarbij, heb je het geluk dat je vast en zeker voldoende familieleden ziet tijdens de twee opeenvolgende kerstdagen, waarop je je grote nieuws kan delen. Tevens spreken jullie vast en zeker af met vrienden om het nieuwe jaar in te luiden. Perfect om ook hen op de hoogte te brengen van jullie hartstochtelijke nieuwtje. En wat is er nu beter dan een trouwerij als ‘goed voornemen’ te hebben voor 2017?

Tips voor onder boom

Sommige stellen vragen zich wellicht af, na het zien van al die romcoms op de televisie, of een huwelijksaanzoek op een avond als deze niet al te afgezaagd is. Absoluut niet, een aanzoek tijdens Kerst is zeker geen cliché als je het op jouw manier doet! Daarom geven we je hier een aantal ideeën en tips voor een geslaagde (en originele) avond:

 

aanzoek met kerst ring in de kerstboom

 

Aanzoek Kerst cadeautjes

 

Rovaniemi Kerstman

Veel geld te besteden? Dan moet je je geliefde gewoon als verrassing meenemen naar een prachtig hotel ergens in het land. Aangezien veel mensen tijdens de kerst bij elkaar willen zijn, heb je waarschijnlijk voldoende opties. Een prachtig hotel met uitzicht op zee bijvoorbeeld? Leef je uit en zorg dat je voldoende champagne naar je kamer laat sturen. Wil je het echt zo bont maken dat je een (ver) reisje wil boeken, dan moet je gewoon kiezen voor een sneeuwrijke locatie of de woonplaats van de Kerstman: Rovaniemi in Finland. Er wordt immers beweerd dat hij hier woont. Er bestaat een dorpje genaamd Santa Claus Village dat niet alleen magisch is door de vele lampjes, ook doordat het hier zo koud is dat er bijna altijd wel sneeuw ligt tijdens deze tijd van het jaar. Daarbij, grote kans dat je hier het Noorderlicht kunt zien. Hier kun je een prachtig huisje, cottage of blokhut reserveren. Doe dit wel ruim van tevoren. Er zijn er genoeg in deze omgeving, maar het is niet altijd even eenvoudig. Maar als je hierna een husky-safari hebt gedaan en samen in de warme hut je geliefde ten huwelijk vraagt: dan is dat een Kerstaanzoek om nooit meer te vergeten.

Na de Kerst

Het leuke aan een verloving op kerstavond is dat je twee dagen de tijd hebt om samen te genieten van je aanstaande huwelijk. Lekker plaatjes kijken van de mooiste bruidsjurken en trouwpakken en samen babbelen over droomlocaties, taarten en meer. Daarbij moet je ook nog nadenken hoe je het aan je omgeving vertelt. Wacht je tot het vuurwerk knalt voor het nieuwe jaar of kun je niet wachten door alle spanning?

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Reacties worden geladen...
Trouwjurken

Your Style Wedding Fashion

De bruidsmode speciaalzaak van Nederland en 
België voor de bruid met een maatje meer. Vanaf 
maat 46. Meer dan 100 trouwjurken zijn bij ons 
aanwezig om gepast te worden.

Adres: Aalsterweg 58, 5615 CB  Eindhoven, 
Tel: 0031-(0)40-2112393

Goedkope bruidsmode

Bruidsmode Outlet Store

Bruidsmode met ongelooflijke kortingen. De
collectie bestaat enkel uit nieuwe bruidsjurken
van bekende merken, waarbij de prijzen variëren 
van € 399,- tot € 1199,-.  

Adres: Kruisstraat 36-38, 5612 CJ  Eindhoven
Tel: 0031-(0)40-2377400

facebook