Algemeen
Creatieve Trouwbedankjes

Creatieve Trouwbedankjes

22.06.2016 - Op onze vorige blog zijn we ingegaan op alle mogelijke eetbare trouwbedankjes die je weg kunt geven. Immers is het een oeroude traditie om dit na je huwelijksfeest te doen. Deze keer vertellen we meer over originele, creatieve en eenvoudige presentjes die je na afloop aan je gasten geeft. En bespreken we ook aan wie je eigenlijk nog iets extra’s moet geven.

Allerlei soorten

Lees onze vorige blog als je meer wilt weten over trouwbedankjes in de vorm van snoep, drank of anti-kater-pakketjes. Immers is het vooral simpel en vaak ook het goedkoopst om een lekkernij mee te geven. Maar wat vele nieuwe echtparen vaak zonde vinden, is dat dit geen blijvend aandenken aan hun dag is. Daar zit natuurlijk wat in: want snoepgoed is meestal hap-slik-op. Om toch ervoor te zorgen dat je een blijvend cadeautje meegeeft, hebben we een aantal tips. Daarnaast kun je ook altijd een mooie foto of kaart van jullie beiden meegeven, dat werkt natuurlijk ook. Als je budget het niet toelaat, om veel te spenderen, dan moet je dat ook zeker niet doen. Er zijn vast nog tientallen mogelijkheden, maar we hebben hieronder een selectie neergezet van de leukste:

Trouw USB Sticks
Bron foto: Rosanna Hanson Photography 2016


Originele huwelijksbedankjes

Bron foto: Crea-miek.nl

Extra bedankjes

Voor de mensen die jullie helpen om je dag zo bijzonder mogelijk te maken, moet je eigenlijk iets extra’s doen. In de meeste gevallen gaat het om je getuigen, ceremoniemeester, maar ook andere vrienden en familieleden die een belangrijke bijdrage hebben gedaan aan de totstandkoming van je trouwdag. Wat geef je hen op zo’n dag en wanneer? Eigenlijk moet je hiervoor een iets specialer moment uitkiezen tijdens de dag en dit gepaard met een klein dankwoordje te overhandigen. Hieronder een paar leuke voorbeelden:

 

Trouw giftbox

 

Jouw bedankje?

Zit jouw ideale trouwbedankje er niet bij of heb jij iets aan je gasten meegegeven dat echt het vermelden waard is? Wij zijn enorm benieuwd! Laat in een reactie hieronder weten wat het beste trouwbedankje is of wat jij hebt gegeven. Mogelijk dat je zodoende één van onze lezers op een goed idee brengt

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Reacties worden geladen...
Trouwjurken

Your Style Wedding Fashion

De bruidsmode speciaalzaak van Nederland en 
België voor de bruid met een maatje meer. Vanaf 
maat 46. Meer dan 100 trouwjurken zijn bij ons 
aanwezig om gepast te worden.

Adres: Aalsterweg 58, 5615 CB  Eindhoven, 
Tel: 0031-(0)40-2112393

Goedkope bruidsmode

Bruidsmode Outlet Store

Bruidsmode met ongelooflijke kortingen. De
collectie bestaat enkel uit nieuwe bruidsjurken
van bekende merken, waarbij de prijzen variëren 
van € 399,- tot € 1199,-.  

Adres: Kruisstraat 36-38, 5612 CJ  Eindhoven
Tel: 0031-(0)40-2377400

facebook