Algemeen
Trouwbedankje snoepjes

Eetbare huwelijksbedankjes

01.06.2016 - Volgens een oeroude traditie dien je je gasten een trouwbedankje te geven na afloop van je dag. Van oudsher gaven bruidegom en bruid elkaar een huwelijkscadeau. Deze manier van het 'geven van een presentje' is door verschillende culturen en perioden veranderd. Tegenwoordig is het heel normaal om je gasten iets te geven, al ligt het ook aan je budget. Sommigen geven alleen een cadeau aan de getuigen en/of ouders, maar het is des te leuker om een klein bedankje aan je gasten mee te geven. Op deze blog vertellen we meer over de ‘eetbare’ varianten van huwelijksbedankjes.

Snoepgoed

Als het om bedankjes gaat, dan zijn zoetigheden toch wel favoriet. We hebben hieronder een reeks zoetigheden en snoepgoed op een rijtje gezet. Ideaal om als bedankje te overhandigen. En als je gasten naar huis gaan, hebben ze direct nog iets te snoepen voor op de terugweg. Of voor de dag erna, als ze terugdenken aan jullie feestelijke dag. 

Bruilofsbedankjes

Foto van Trouwgeheimen.nl door Madelon Vink Fotografie

 

Trouwlollys

 

 

Trouwbedankje chocolade

 

Snoepjes

 

Andere mogelijkheden

Ben je of zijn jullie geen zoetekauwen? Dan is het ook helemaal geen goed idee om dat aan je gasten te geven. Er bestaan meer eetbare bedankjes, zoals we hieronder kort vermelden:

Tegen de kater?

Wat we ook online tegenkwamen – en wat helemaal niet zo’n slecht idee is – is dat je aan het eind van het feest een antikater-pakket mee kunt geven. Zeker voor de feestbeesten onder ons, die gewoon een knalfuif geven! Hoeveel trouwfeestjes leiden wel niet tot zware hoofden, de dag erna? Geweldig toch, als je je gasten na je knalfeest een medicijn meegeeft? En dan natuurlijk wel in jouw stijl.

 

Anti Hangover Kit

 

Volgende blog

Op de volgende blog gaan we verder op soorten huwelijksbedankjes. Niet de eetbare, maar kleine presentjes die je zelf kunt maken of voor langere tijd kunt bewaren. Daarnaast geven we ook ideeën voor het bruidsteam, want daar wil je net iets meer voor uitpakken.

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Reacties worden geladen...
Trouwjurken

Your Style Wedding Fashion

De bruidsmode speciaalzaak van Nederland en 
België voor de bruid met een maatje meer. Vanaf 
maat 46. Meer dan 100 trouwjurken zijn bij ons 
aanwezig om gepast te worden.

Adres: Aalsterweg 58, 5615 CB  Eindhoven, 
Tel: 0031-(0)40-2112393

Goedkope bruidsmode

Bruidsmode Outlet Store

Bruidsmode met ongelooflijke kortingen. De
collectie bestaat enkel uit nieuwe bruidsjurken
van bekende merken, waarbij de prijzen variëren 
van € 399,- tot € 1199,-.  

Adres: Kruisstraat 36-38, 5612 CJ  Eindhoven
Tel: 0031-(0)40-2377400

facebook